marți, 22 martie 2011

Vei stinge lumina pe 26 martie? Implica-te si mai mult!

Pentru cei care nu stiu, 26 martie este ziua in care se va tine anul acesta Earth Hour, sau Ora Pamintului, un eveniment global care va invita sa stingeti luminile pentru o ora, incepind de la 20:30. Evenimentul se afla la a 5-a editie in lume si a devenit deja cea mai mare actiune de mediu din toate timpurile, cu participanti din 4500 de orașe din 128 de țări.

Chiar daca stii despre ce este vorba si esti pregatit sa stingi lumina, iata ca anul acesta Earth Hour iti cere mai mult. Iti cere sa te implici in actiuni de mediu mai ample, sau macar sa faci o schimbare permanenta in viata ta, pentru a ajuta Pamintul. De aceea a fost lansata platforma  www.beyondthehour.org unde poti imartasi lumii intregi actiunile tale pentru planeta.

„În acest an, Ora Pământului ne îndeamnă la acțiune. Dincolo de gestul simbolic de a stinge lumina și de a ne alătura, în fapt și în spirit milioanelor de oameni care aleg astfel să onoreze planeta care ne susține viața, suntem provocați să schimbam ceva în modul în care trăim. Și să o facem începand de acum. Apa, energia, mâncarea, mașina, toate sunt lucruri pe care le folosim zilnic și al caror impact îl putem modifica. Fiecare om, fiecare companie, fiecare oraș care participă la Ora Pământului poate contribui la această schimbare. De aceea va încurajăm să începeți în această oră și să continuați dincolo de ea, să comunicați despre asta prietenilor, clienților, cetățenilor, pentru ca exemplul să contruiască și să inspire”, a declarat Luminița Tănasie, Directorul WWF în România.
Asadar, pregateste-te de mai mult! Dar pentru inceput, stinge lumina pe 26 martie, la 20:30!

Pentru detalii despre Ora Pamantului, da click!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu