luni, 6 iulie 2009

Madonna te vrea verde!

Daca nu ti-ai cumparat inca bilet la concertul Madonna de pe 26 august, ai acum sansa sa cistigi unul, daca dovedesti ca esti macar putin verde.

Asociatiile EcoAssist si Alucro au decis sa dea doua bilete la mult-asteptatul concert, insa nu chiar pe gratis. Doritorii trebuie sa recicleze cel putin 25 de doze de aluminiu pentru a intra in competitie. Evenimentul, supranumit „Marea Redozare“, va avea loc in capitala, pe 18 iulie. Asa ca daca vrei sa o vezi pe Madonna, trebuie sa te apuci sa colectezi doze inca de pe-acum, si sa-ti programezi pentru simbata viitoare un drum la Bucuresti.

Campania este bine-venita, iar cele doua asociatii vor avea astfel ocazia sa-ti spuna ca acum ai unde sa-ti duci dozele de bere sau de suc, si ca nu trebuie sa le arunci la gunoi. Pe de alta parte, chiar daca vei merge sau nu la „Marea Redozare“, nu te obisnui sa colectezi doar cind exista un premiu pentru asta. Gindeste-te ca doza goala dn mina ta se poate intoarce in cel mult doua luni pe raftul magazinului, plina cu bere proaspata. Si asta pentru ca aluminiul se poate recicla in proportie de 100%, la infinit.

Din pacate, infrastructura de colectare a aluminiului este inca la inceput in Romania, asa ca mai avem de asteptat pina cind vom avea si la iasi un centru de colectare. N-ar fi rau insa sa se gindesca chiar operatorul de salubrizare la asta...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu