luni, 9 martie 2009

Campania de mediu IaŞi Reciclează a ajuns la a 3-a editie


Campania este organizata de Asociaţia “Tinerii Ecologi Români din Iaşi” – T.E.R.IS şi Asociaţia “Mai Bine”. Menit sa educe iesenii in ceea ce priveste colecatrea selectiva a deseurilor si importanta padurilor, proiectul cuprinde concursuri pentru elevi si studenti, campanii de plantare, dar si actiuni de colectare a hirtiei pentru reciclat.


IaŞi Reciclează se va desfasura anul acesta în două etape. Prima, intre 1 martie – 15 iulie, va cuprinde o actiune de plantare pe o suprafaţă de aproximativ 2 ha deteriorate din perimetrul Judeţului Iaşi si realizarea unui concurs pe teme de mediu. In a doua etapa, intre 15 septembrie – 15 decembrie, studentii de la TERIS vor organiza „Zilele Reciclării”. Per total, campania isi propune sa colecteze 40 de tone de hârtie în vederea reciclării. Cu detalii managerul proiectului, Alexandrina Dinga:

Alexandrina Dinga
Si pentru ca O tona de hartie reciclata salveaza de la taiere 20 de copaci, campania ar putea salva astfel o intreaga padure!

Daca doriti sa participati la această campanie, mai multe detalii veti gasi in curind pe site-ul web: http://www.iasirecicleaza.ro/

Un comentariu: